Foods,  Games & Tech

Gaming & Snacking @ Female-Gamers

Al eerder heeft onze Lisa verschillende energy drinks geproefd en beoordeeld. Naast dat we iets drinken achter de gameconsoles, nemen we vast ook wel eens een snack. Daar gaan we het nu dus even over hebben.Een top 10 van Gamesnacks krijgen jullie te lezen. Enkele redactieleden hebben toegegeven wat zij wel eens naar binnen schuiven tijdens het gamen. Want, maakt dat een potje op de Wii niet gezelliger als je er een bak chips bij hebt staan? Of een bak M&M’s?

Nummer 10: Avondmaal
Er zijn mensen die na een dag school of werk laat thuis komen, eten maken en besluiten dit achter de PC op te eten. Het is misschien een makkelijke manier om zo twee dingen te combineren, maar je eten wordt wel snel koud en het zal vast niet erg goed zijn voor je spijsvertering. Daarom dit ‘laatste’ avondmaal op de laatste plaats.

Nummer 9: IJs
IJsjes zijn lekker, helemaal nu het mooie weer onderweg is. Alleen tijdens het gamen is het niet heel erg handig vanwege smeltgevaar. Je kan je ijsje niet altijd aan de kant laten liggen en als je niet op let, zitten je muis en je toetsenbord (regelrechte plaksensatie) onder. Zeker niet geschikt voor achter de PC.

Nummer 8: Rauwkost
Stil zitten achter de PC en dan allerlei voedsel en lekkers naar binnen werken is niet altijd erg handig. Soms kan het ook verfrissend zijn om van die kleine worteltjes en komkommers te eten. Een gezonde manier van gamen. Een lekkere tip is dan wel dat een dipsausje soms ook erg lekker kan zijn. Alleen is dit minder goed voor de lijn. Ook past het niet helemaal in het doel van de gamesnacks, maar wel weer bij de vrouwen die op hun gewicht letten.

Nummer 7: Pizza
Als wij een LAN bij ons thuis hebben, bestellen we wel eens een aantal pizza’s. Ieder zijn of haar eigen smaak, je legt je puntje even aan de kant om te gamen en snackt hem tussendoor lekker weg. Een koude pizzahap is ook niet altijd heel erg slecht toch? Maar daarbij wel, smaken verschillen.

Nummer 6: Koekjes
Er zijn tig verschillende soorten koekjes! Teveel om op te noemen en dus hebben we ze in een groep gegooid. Want wat voor koekje jij ook wegsnackt, het is lekker! Maar er is altijd het kruimelgevaar dat op de loer ligt. Toetsenborden vinden dit niet zo fijn, net als gekruimel op je muismat. Toch zijn ze wel erg lekker, stroopwafels zijn mijn favoriet!

Nummer 5: Drop!!
Het is niet zo goed voor je bloeddruk, maar bij een superontspannende game kan het vast geen kwaad om een dropje, veel dropjes of een zak dropjes leeg te smikkelen. Verslavend lekker, helemaal de muntdrop van Klene!n

Nummer 4: Pringles
De ronde kokers met verschillende smaken en de perfect in elkaar passende chippies, uhm, Pringles. Ze zijn er in verschillende smaken, mijn favoriet is wel de paprika-variant, minder leuk is het dat je niet even lekker kan graaien in de zak.

Nummer 3: M&M’s
Deze gekleurde bolletjes maken het gamen tot een groter feest. Naast dat je ze kan kiezen met of zonder pinda zijn ‘Red & Yellow’ graag geziene gasten. Wie van de dames houdt er eigenlijk niet van chocolade?

Nummer 2: Chips
Naturel, paprika, bolognese of een ander apart smaakje? Het maakt niet uit, als je maar lekker kan graaien in de zak. Vette vingers zijn jammer, maar bij een gamesessie kan chips bijna niet missen. De mogelijke kruimels moet je voor lief nemen, kan je toetsenbord ook meegenieten.

Nummer 1: WineGums
Als het maar zoet is! Ik ben een zoetekauw, het kan me soms niet zoet genoeg en de Winegums van RedBand zijn zeker erg gewild tijdens een gamesessie. De Fruitduo’s zijn ook erg lekker, een stukje winegum en een stukje fruitsensatie. Ach, welk snoepje van RedBand is nu niet lekker? Voor mij staat deze duidelijk op de nummer een, mijn favoriet!

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

89 − 82 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.