Creatief,  DIY

DIY: Glazen potjes versieren

Je ziet ze regelmatig (ook wel in de winkels) staan van die schattige potjes met lintjes en kantjes. Maar deze kan je ook zelf maken en scheelt een hoop geld en is een leuke bezigheid. Ook leuk om als cadeautje weg te geven. Ik heb her en der op internet gekeken en een aantal websites gevonden waar ze tips geven om de glazen te versieren en de voorbeelden kan je natuurlijk ook hier bewonderen!Heb je potjes groente, appelmoes, pindakaas, babyvoeding of iets anders van glas, allemaal goed schoonpoetsen en je kan er een nieuw leven aan geven. Ik begin met;

Je kan een rol kant tape kopen bij de Xenos en makkelijk op het glas plakken. Met een paar lintjes in pastelkleuren geef je er een romantisch tintje aan.rnWebsite: Shelly

Nog eentje, waar je de volgende materialen voor kan gebruiken, natuurlijk weer de glazen potjes, gescheurde stof, een stuk touw, vilt hartje, kant en klaar plak plastic en stempel letters.rnWebsite: Huis van Mijn

rnEen pot vol herinneringen. Spaar allerlei uitspraken, ideetjes, discussies en grappen en grollen, vooral leuk als je kids hebt, en lees deze aan het einde van het jaar voor. Als je verschillende soorten papier gebruikt maak je er nog iets speciaals van.rnWebsite: inchmarkrnrnrn

rnMooie sfeerpotjes. Voor deze potjes heb je mooie gekleurde stofjes nodig, behangerslijm en een brede kwast. Om het verder op te leuken kan je nog gebruik maken van touw en papieren freubels. Iets naar beneden scrollen voor de hele omschrijving van deze sfeerpotjes.rnWebsite: Boukjes Blogrnrnrn

rnEen snoepcadeautje. In dit geval kan je varieren met kleuren stofjes, lintjes en snoepjes natuurlijk. Je kan met verschillende scrappapieren en accessoires aan de slag om je potje te pimpen. Erg leuk om weg te geven. rnWebsite: Patricia KluinrnrnrnNog een aantal voorbeeldenrnrn

rnFoto’s in glazen potjes stoppen.rnrn

rnRuimte te weinig? Plak de deksels aan een plank boven je bureau of werkplek en je kan de potjes er zo op en afdraaien. rnrn

rnJe kan er ook je lintjes, paperclips enzo in stoppen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.