Persoonlijk

Pap 40 jaar bij Heineken, Pieter Pils gekregen

Jaja, mijn vader heeft een nieuwe mijlpaal bereikt, namelijk 40 jaar werken voor dezelfde werkgever! Eind augustus was het dus tijd voor een feestje waar zelfs de directeur van Heineken Nederland langs kwam. Als je 40 jaar in dienst bent bij het bedrijf krijg je een uniek beeldje, namelijk de Pieter Pils. Met een officiële oorkonde! Maar wie haalt tegenwoordig nog de 40 jaar?Ondanks dat we waarschijnlijk langer moeten doorwerken zie je ook regelmatig dat mensen snel van baan wisselen. Ik denk dat het erg uniek kan worden als iemand 40 jaar bij dezelfde werkgever zal blijven. Maar mijn vader heeft het in elk geval voor elkaar! Of hij de 50 gaat halen is de vraag, want dan zou die eigenlijk al met pensioen zijn. Ik zou het wel erg gaaf vinden als hij het nog 10 jaar volhoudt, maar dat zien we dan wel weer!

Natuurlijk even wat kiekjes, van het ‘feestje’ in het bruincafe in het filiaal in Drachten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 66 = 68

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.