Gezin & Familie,  Kids,  Persoonlijk

Familie (van Dam) wiegje in huis

Voor mij is het eigenlijk niet echt bekend of er bepaalde familie tradities zijn en of er meubeltjes generaties lang doorgegeven worden. Bij Bart hebben ze dat zeker wel! Er is een wiegje in de familie waar Bart zelf in heeft geslapen en zijn vader ook nog. En nu gaat onze kleine er ook even een tijdje in, tot de kleine groot genoeg is voor het ledikantje. Het familie wiegje is van oud bamboe (denk ik) en voorzien van hele schattige bekleding, die Bart’s moeder nog heeft gemaakt! De wieg komt eerst lekker bij ons op de slaapkamer te staan, maar staat nu nog even bij Bart op kantoor. Check de foto’s!nnnn
rnNiet teveel op de ‘rommel’ eromheen letten, we zijn nog steeds bezig om spullen uit te pakken en oude dingen weg te gooien.rnrn

rn

rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

78 + = 81

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.