Gezin & Familie,  Kids

Leuke baby invulboeken serie Pauline Oud

Ik ben bezig met een hele verslaglegging voor de kleine! Ik heb een boekje gekregen om de 9 maanden van mijn zwangerschap in te vullen en dus te volgen. Daar ben ik nog trouw mee bezig! De boekjes zijn erg leuk, lekker gekleurd en ook leuk om door te bladeren. Het is een boekje van Pauline Oud die een hele serie van dit soort boekjes heeft gemaakt. Dus heel erg leuk om bij te houden en ik heb er inmiddels al 3 van in mijn bezit, maar er zijn meer boekjes. Ik zet even de boekjes op een rij die ik heb en dan nog even een blik op ‘de rest’!nnnn

rnHet 9 maanden Boek, om bij te houden tijdens de zwangerschap. Je kan er ook bijzonderheden in kwijt, foto’s en natuurlijk voor jezelf ook leuk om terug te kijken hoe alles is gegaan!rnrn

rnDeze spreekt ook wel voor zich. Tijdens de kraamperiode krijg je deze (als je langs komt) onder je neus! De vragen die er in staan zijn heel leuk en ik ben dan ook zeer benieuwd naar de antwoorden, haha!rnrn

rnHierin kan je het eerste jaar van de kleine volgen. Lekker uitgebreid, gaat wel een uitdaging worden om deze zo zorgvuldig mogelijk bij te houden. Dingen als wat was je eerste woordje, wat is je lievelingsspeelgoed komt allemaal voorbij.rnrn

rnDit boekje (niet in bezit) houdt de eerste vier levensjaren bij, nou niet helemaal zelf. Dat zal ik dan ook moeten invullen.rnrn

rnDeze is voor de opa’s en oma’s (niet in bezit) om in te vullen en de belangrijkste dingen bij te houden.rnrnAls je op de foto’s klikt ga je naar het boek toe op de website van Bol.com. Bij de meeste staat wel de optie om even binnenin te kijken! Dan snap je vast wel wat ik bedoel met dat het er leuk uit ziet. Tenminste dat is mijn mening!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

35 − 29 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.