Leestafel

De Miljonairsclub boekenreeks van Jessica Clare

Als je nog een leuke boekenserie wilt lezen dan zou ik je de Miljonairs serie van Jessica Clare aanraden. Deze kan je als gewoon boek aanschaffen, of lezen via de kobo plus abo lezen via Bol.com.

Sinds een paar maanden (lang leve Corona?) ben ik weer aan het lezen geslagen. Via de Kobo Plus abo die ik via Bol.com heb aangeschaft (betaal ik €9,99) per maand en kan ik bijna onbeperkt boeken downloaden en lezen. Via bepaalde groepen en rondstruinen op Bol.com kwam ik in aanraking met een aantal leuke titels, waaronder deze Miljonairsclub. Al is er een opvolgende serie die ik eerder ben gelezen waarbij ik wat vragen had en me toen ben gaan richten op deze Miljonairs serie om zo alles te weten te komen.

In de Miljonairsserie maken we kennis met een zestal ‘broeders’, die een geheim genootschap hebben waarbij ze elkaar hebben gezworen dat ze de top zullen bereiken. Alleen hebben ze nog niet zoveel succes in de liefde. Ze hebben elkaar tijdens hun studie leren kennen en hebben elke week een besloten vergadering, met een drankje aan de pokertafel. Zo helpen ze elkaar op het gebied van zaken en leren we de zes heren, multimiljonairs, kennen. De miljonairsserie bestaat uit zes boeken waarin elke man zijn avontuur beleeft en de vrouw van zijn leven leert kennen. Dit gaat niet zonder slag of stoot en als je denkt dat het eenmaal goed loopt, gaat er elke keer iets mis.

Ik ben van een aantal personages gaan houden die je zo nu en dan tegenkomt in de boeken. Want ze blijven (gelukkig) ook rondlopen in elkaars verhalen en zo blijf je vanaf de zijlijn op de hoogte hoe het met ze gaat. Hoewel de boeken ook los van elkaar te lezen zijn, is het wel een hele leuke serie om te volgen. Met liefde neem ik deze boeken even met je door en deel ik de ‘achterflap’ (tekst op de achterkant van het boek) met je!

Gestrand met een miljonair
Deel 1 van de Miljonairsclub-serie – Brönte valt als een blok voor Logan, maar de verschillen tussen hen zijn miljoenen keren groter dan ze denkt…. De miljonairsclub is een geheim genootschap van zes mannen die hebben gezworen dat ze de top zullen bereiken – tot elke prijs. Inderdaad zijn ze allemaal onvoorstelbaar rijk geworden. Maar in de liefde hebben ze minder succes. In dit eerste deel van een nieuwe serie ontmoeten multimiljonair Logan Hawkings en serveerster Brontë elkaar in een exotisch vakantieoord. Van rust komt echter weinig terecht zodra ze elkaar in de ogen hebben gekeken. Al hebben ze elkaar op een vreemde manier leren kennen, iets met een storm. Ze beleven enkele heerlijke nachten samen, maar net als Brontë bereid is zich volledig aan Logan over te geven, ontdekt ze dat de verschillen tussen hen veel groter zijn dan ze dacht.

Het meisje en de Miljonair
Deel 2 van de Miljonairsclub-serie – Kan Gretchen de aantrekkingskracht van haar nieuwe werkgever weerstaan? Vastgoedmagnaat Hunter Buchanans duistere verleden heeft hem getekend. Al leeft hij als een koning op het royale landgoed van zijn familie, zijn dagen brengt hij door in eenzaamheid. Op het gebied van de liefde heeft Hunter het al bijna opgegeven – tot hij een bijzondere, roodharige schoonheid ontmoet en een ingewikkeld plan smeedt om haar te strikken. Gretchen Petty zit te springen om geld en een nieuwe koers voor haar leven. Dus wanneer ze een baan krijgt aangeboden in een landhuis in upstate New York, grijpt ze die kans met beide handen aan. De eigenaardigheden van haar nieuwe baan kan ze aanvankelijk nog wel negeren, maar de aantrekkingskracht van haar nieuwe baas is onontkoombaar. Hunter is bang dat zijn plan aan het licht komt voor hij het heeft kunnen uitvoeren. Op haar beurt wil Gretchen hem leren dat niet alles in het leven te plannen valt…

In bed met een Miljonair
Deel 3 van de Miljonairsclub-serie – Audrey houdt al haar hele leven van Cade, maar hij ziet haar niet staan. Of toch wel? Audrey Petty is altijd de verantwoordelijkste geweest. Succesvol, stipt en betrouwbaar: dat is Audrey. Ze zou de perfecte vriendin zijn voor miljonair Cade Archer, op wie ze als kind al heimelijk verliefd was… maar ze is er vrij zeker van dat hij haar niet ziet staan. Door een speling van het lot moet ze wat tijd met hem doorbrengen in zijn afgelegen buitenhuisje, en voor Audrey is dat een droom die uitkomt. De steenrijke playboy Reese Durham kan elke vrouw verleiden. Als de komst van de keurige Audrey ervoor zorgt dat zijn  korte vakantie in het buitenhuis afbreekt, is hij daar niet blij mee. Hij heeft door dat Audrey koste wat kost haar verliefdheid op Cade wil geheimhouden, en maakt daar handig gebruik van om haar dingen te laten doen waar ze anders nooit in zou toestemmen. Hij zal haar wel eens even laten zien wat een vrouw nodig heeft. Alleen ontdekt hij gaandeweg dat hij háár misschien juist wel nodig heeft…

Er was eens…  een Miljonair
Deel 4 van de Miljonairsclub-serie – Als lid van de koninklijke familie van een klein Europees land is Griffin Verdi’s aanwezigheid op de bruiloft van de eeuw zo goed als verplicht. De wat teruggetrokken miljonair voelt zich slecht op zijn gemak bij dit soort sociale gelegenheden, zijn persoonlijke assistent is ziek, dus een goede assistent zou handig zijn om deze tijdelijk te vervangen, vooral als het aankomt op koninklijke etiquette. Helaas voor Griffin zit hij opgescheept met Maylee Meriweather, een knappe, charmante, maar voor de taak volledig ongeschikte vrouw die niets weet over de betere kringen – maar zoenen kan ze. Haar ongepolijste manieren brengen Griffin aanvankelijk in verlegenheid, maar door Maylees ogen begint hij langzaam maar zeker meer waardering te krijgen voor de simpele dingen van het leven. En voor Maylee zelf, die allesbehalve simpel blijkt te zijn. Maylee is alles wat Griffin niet is… en alles wat hij wil, als hij maar over de grenzen van zijn beschermde wereldje durft te stappen.

De Romantische Miljonair
Deel 5 van de Miljonairsclub-serie – Jonathan Lyons is een beruchte playboy en avonturier, en miljonair. Hij haalt alles uit het leven wat erin zit en laat zich door weinig weerhouden om te doen waar hij zin in heeft. Als hij hoort dat zijn mentor, dr. DeWitt, iets heeft gestolen van één van zijn opgravingen, wil Jonathan dit natuurlijk terughebben. Er is één probleempje: DeWitts dochter Violet. Zij heeft wat Jonathan zoekt. En ze is niet van plan het zomaar weg te geven aan de man die haar hart heeft gebroken. Violet is Jonathans achilleshiel – ook al heeft hij haar jaren geleden bruut verlaten, hij houdt nog steeds van haar. Maar Violets herinneringen zijn minder rooskleurig. Ze kan en wil Jonathan niet vergeven. Tenminste, dat denkt ze. Tot hij al zijn charmes en verleidingskunsten op haar loslaat, en ze toch weer voor hem dreigt te vallen. Maar is het hem wel echt om haar te doen? Of is zij slechts het middel om zijn echte doel te bereiken: nog meer rijkdom?

Een nacht met een Miljonair
Het zesde en laatste deel van de Miljonairsclub-serie – Als visagiste voor wereldsterren weet Kylie heel goed hoe het voelt om overschaduwd te worden. Vooral door haar beroemdste werkgeefster, popster Daphne. Daarom is ze stomverbaasd – en gevleid – als ze op een feestje de aandacht trekt van een razend knappe, onbekende man. Helaas zet Daphne ook al snel haar zinnen op deze aantrekkelijke miljonair, en Kylie kent haar plaats. Cade kent Daphne al jaren en heeft zich vaak afgevraagd of zij de ware voor hem zou kunnen zijn, ook al schonk ze nooit veel aandacht aan hem. Maar die ene nacht met Kylie heeft alles veranderd. Dus waarom gaat ze hem nu ineens uit de weg? Gelukkig is Cade vastbesloten om te krijgen wat hij wil – en doet hij er alles aan om Kylie duidelijk te maken dat ook zij alles kan krijgen waar ze ooit van droomde…

Je bent even zoet met het lezen van de verhalen, maar ze blijven allemaal op hun eigen manier boeiend, origineel en af en toe heel erg leuk! Oh, ik vergeet sexy, want dat zijn ze soms ook. Bij elk verhaal komen de personages met regelmaat bij elkaar en overlappen een enkele keer de verhalen. Dit is echt een aanrader als je het mij vraagt!

De opvolgende serie heet De Miljonair en de Bruidsmeisjes en is ook leuk om te lezen!

Foto banner: Pixabay

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

74 − = 72

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.