Persoonlijk

Wat een (on)weertje he?!

Wat een nacht! Die je normaal alleen in films ziet.. Okay, ik stop al met een liedje te quoten. Maar jemig wat een onweer vannacht, ik dacht dat er nooit een einde aan kwam. Het duurde echt uren en kwam telkens terug boven Groningen hangen als je dacht er eindelijk vanaf te zijn! Ik hoorde van Jessica dat ze rond 1 uur ook al gerommel hoorde, zelf werd ik rond 3 uur wakker en hoorde ik wat rommelen en dat is niet meer gestopt, tot…nnnnHALF 7 in de ochtend!! Jahaaaa, ik was wakker, doezelde af en toe heel even in slaap, maar zag verder de minuten op de klok voorbij tikken. Ik had Pepper al wel van beneden gehaald, Bart was er niet… Iemand moest me beschermen, ahum, haha! Maar bij van die hele dikke geluiden keken we elkaar echt aan, van wat is dat nu weer. Ik ben uiteindelijk na half 7 in slaap gevallen en om half 8 ging de wekker. Doodop!!rnrnOp het nieuws bleek dat het eigenlijk in heel Nederland wel noodweer was, bomen kapot, huizen in de brand gevlogen. Hier in Groningen (Delfzijl/Winschoten) scholen onder water… rnrnEr waren afgelopen nacht wel een aantal fanatieke fotografen die het aandurfden om foto’s te maken. Ja, ik steek het niet onder stoelen of banken dat ik onweer eng vind!! Ik durf niet eens uit bed te komen, bij wijze van. En nu denk je dat ik een grapje maak hè, haha!rnrnMaar een aantal kiekjes van afgelopen nacht, het onweer op de nacht van 25 op 26 mei 2009!rnrn


rnBeverwijkrn
rnHeemskerkrn
rnPurmerend, Zaandamrn
rnUithuizermeedenrn
rnZoetermeerrn
rnZoetermeer

rnrnWat een flits spektakel he? rnrnDe foto’s komen van: http://www.nufoto.nl/onderwerpen/onweer/. Hier staan nog meer mooie foto’s!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

32 − = 26

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.