Persoonlijk

Dag dag kiesjes

Jaja, ik heb A gezegd en moest ook B zeggen. Er komt dan ook nog een deel 2 van het laten verwijderen van mijn verstandskiezen. Ik snap ook niet waarom die dingen zo heten, voel me niet minder slim ofzo, haha. Maar afgelopen woensdag moest ik me melden in het ziekenhuis om mijn kiezen aan de rechterkant te laten verwijderen.De onderste kiezen kunnen niet zomaar getrokken worden, die liggen horizontaal en moesten eruit gesneden worden. Je hoort van vele vele mensen rotverhalen wat er fout is gegaan enzo. Dat zal dan ook wel zo zijn, maar er is ook mijn verhaal.. Maar om nu te zeggen, de zondag after, ik voel me toppie kan ik ook niet zeggen. M’n kaak is nog blauw, pijnlijk en ieuw, haha.

Bovenin is de kies gewoon getrokken en zit een gat. Beneden zitten een aantal hechtingen. Je kies krijgt toch een oplawaai en als de verdoving en pijnstilling is uitgewerkt voel je je toch wel wat minder. Gelukkig kan ik wel weer wat beter eten, weliswaar alleen rechts, maar okay!

Hopelijk is het allemaal snel achter de rug, kan ik de andere kant doen en heb ik het lekker gehad! rnrnHopelijk ben ik dan een stukje minder nerveus omdat ik weet wat me staat te wachten… Maar phoe, moet er nu nog even niet aan denken. En hopelijk gaat dat gat ook een beetje weg en die pijn!

Maar waterijsjes eten, ijs tegen je kaak aan, dat helpt wel een beetje om het te verdoven. Het blijft alleen nog een beetje dikkig..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

30 − = 27

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.