Weekendje weg

Weekendje Texel geweest

In oktober, herfstvakantie voor de schoolgaanders onder ons, vroegen Johan & Inge of we mee wilden, een weekendje Texel! Ja, natuurlijk! Lekker op het strand hangen en van de omgeving genieten, even lekker eruit. Maandag hadden we het overlegd, vrijdag reden we na het werk al naar de boot toe in Den Helder. Op naar een lekker weekendje, uitwaaien aan het strand, mooi weer en gezelligheid!nnnn
rn

rn

Onderweg naar Den Helder

rnVrijdagrnNa het werk zijn we ongeveer meteen de auto in gestapt en naar Den Helder gereden. Elke keer moeten we dan even weer terugdenken aan die ene keer dat we zo gigantisch verkeerd zijn gereden, maar volgens mij aan niemand hebben verteld.. Hmmz… Toen we op het eiland aankwamen, eigenlijk toen we al op de boot stonden te wachten, was het al donker en hebben we eigenlijk vrij weinig gedaan, wat tv gekeken en een plan voor het weekend gemaakt met de eisen en wensen van ons allen.rnrn

rn

That would be me, haha!

rnZaterdagrnEr was een herfstmarkt in Den Burg waar we heen zijn geweest. Het was wat miezerig weer maar verder best gezellig. Verschillende dingen gekocht en boodschapjes gehaald. Op naar het paard! Er stonden deze keer meerdere beesten in de weide, schaapjes (Pepper vond ze errug leuk) en een geitje en pony. Pepper zat aldoor te piepen, zoals je wellicht op het filmpjeal hebt bekeken. Lollig was, dat we Inge bij het paard hadden achter gelaten. Klein lullig puntje, geen van ons drie had een sleutel van het huisje. Gelukkig konden we er één bij de receptie halen, voor wat borg. De jongens zijn nog wezen zwemmen. rnrn

rn

Pepper op het strand! Lekker ding hé?!

rnZondagrnSTRANDDAG!! Hier voor wilde ik naar Texel, een mooie dag, de zon scheen, het waaide een beetje maar voelde niet heel koud aan. Gewoon heerlijk! Dus op naar het strand, Pepper lekker rennen, Bart rennen, ik rennen, iedereen rennen. Het was best druk, en gewoon lekker even uitwaaien. We hebben de nodige foto’s gemaakt, want waar ik ook ben, de kans dat ik een camera bij me heb is groot! Die avond zijn we na het eten naar huis gereden, nou ja, Apeldoorn. Bart moest maandag toch werken, ik had wat extra schone kleren meegenomen en zo scheelde het weer voor hem vroeg opstaan. De zon ging net onder op weg naar de boot en ik heb echt TE gave foto’s gemaakt! Toen we vlak bij Zaandam reden, hebben we nog even snel een pitstop gemaakt bij mijn oom en tante die daar wonen, heel spontaan wel erg leuk!rnrnZonsondergangrn

rn

rnrnNu de rest van de foto’s van het weekend!rnrn

rn

Bij het paard, de andere beesten

rn

rn

Bij het paard, Pepper wilde naar de schaapjes

rn

rn

Op naar het strand

rn

rn

Op het strand, rennen…

rn

rn

Zee

rn

rn

Best friends!!

rn

rn

Kijk die oortjes wapperen!!

rn

rn

Lekker spelen, pepper lijkt wel een puppy zo op de foto, cute!!

rn

rn

Zussie Inge, Pepper en Bartje

rn

rn

Klef gebeuren!

rn

rn

Zee, strand en duinen, rechts

rn

rn

Duinen en strand beetje overbelicht

rn

rn

Strand, links, mooi helder

rn

rn

Strand

rn

rn

v.l.n.r. Inge, Patricia, Bart & Johan

rn

rn

ála Charlie’s Angels, Inge en ikke!

rn

rn

The beach

rn

rn

Even een ander aanzicht

rn

rn

Zonnetje ging onder

rn

rn

Zonnetje goes down under..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

59 − = 54

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.