Persoonlijk

Joyce is geslaagd voor d’r Bachelor

Onlangs is ons Joyce meisje geslaagd! Ze heeft haar Bachelor gehaald en dus klaar met school. Er moesten wat officiele krabbels gezet worden en ze mocht mensen meenemen. Haar paps ging mee en Marcel en ik ook. Het heeft een uurtje of drie geduurd, maar dan heeft ze ook iets! Ze was niet met haar klas maar meer met mensen die ook rond dezelfde datum geslaagd zijn. Aan de ene kant vreemd, aan de andere kant wel fijn dat ze er toch nog iets mee doen. Ze kunnen je ook gewoon laten komen en een handtekening laten zetten. Nu kregen ze rozen en bloemen en een mooi papiertje!! Foto’s? Jazeker, lees snel verder.

 

 

 

 

 

 

 

 

Joyce is nu afgestudeerd als Facility Manager en zoekt nog een leuke baan. Weet je iets? Laat het dan vooral weten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

72 + = 79

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.