Creatief,  Persoonlijk

Crea Webtip: How about Orange

rnTijdens het surfen op internet kom ik verschillende leuke website tegen die ik graag wil delen met mijn lezers. Onlangs kwam ik de website How About Orange tegen met creatieve tips. Op de website kan je uitleg vinden over hoe je creatief zijn met stofjes, oude boeken en je interieur. Ik heb een drietal voorbeelden verzameld die onlangs op de website zijn gepubliceerd. Vooral de tassen zijn erg leuk.nnnn

rnHet leuke is dat er voor 9 tassen en opbergers een uitleg is hoe deze te maken. Je kan de patronen downloaden en alles makkelijk op maat maken. Onder deze 9 tassen vallen onder andere een schoudertas, heuptasje, etui, een iPad opberger en meer. Zoals je op de screenshot hierboven kan bekijken zie je wat je uiteindelijk gaat maken. Om direct naar dit artikel te gaan van How About Orange, klik hier. rnrn

rnVan een boek een naaibox maken? Ook dat is mogelijk. Zo geef je jouw oude boeken een nieuw leven. Op de website kan je een tutorial downloaden die je uitleg geeft hoe je dit toch enigszins geheime naaidoosje kan maken. Naar het ‘hoe maak je een naaibox van een boek’, klik dan hier.rnrn

rnHeb je een kale plek op de muur? Wil je er iets leuks ophangen, geen idee wat? Nou, op How About Orange krijg je uitleg over hoe je zelf een leuk schilderij kan maken. Of je tafel schilderen, dan weet je precies waar je jouw bord moet zetten en je bestek moet neerleggen. Check de link hier.rnrnVoor nog meer creatieve ideeën moet je eens een kijkje gaan nemen op How About Orange. De website is wel in het Engels, maar je hoeft over het algemeen alleen maar plaatjes te bekijken! Ik heb er al veel leuke dingen tussen gezien, ik heb alleen de materialen niet in huis! Maar wie weet wat de toekomst zal brengen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 6

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.