Gezin & Familie,  Kids

Kinderwagen Mutsy Transporter gekocht

Wij hebben afgelopen zaterdag, 26 november, een combi kinderwagen gekocht voor onze kleine. Zo aan het einde van het jaar gaan de oudere modellen van 2011 eruit en moet er natuurlijk plaats gemaakt worden voor de collectie van 2012. Helemaal mooi, want dan kan je eventueel extra profiteren van leuke kortingen. Daarnaast hoeft het van ons echt geen merk wagen te zijn, als hij maar functioneel is en gecombineerd kan worden met verschillende bakken om erop te zetten.nnnn
rn

rn

rn

rnWij hebben eerst bij de Prenatal gekeken, maar daar waren voornamelijk merkwagens en die waren bloedje duur! De Baby-Dump zit er vlak naast en daar hadden we wat leuks gezien toen we ineens stuitte op de Mutsy Transporter wagen. Lekker afgeprijsd en ook nog een gratis maxi-cose en tas erbij. Nu is het laatste artikel echt bijzaak! Maar de rest is natuurlijk helemaal leuk!rnrn

rn

rnDe meneer van de Baby-Dump liet zien wat je er allemaal mee kon doen aan opzetstukken en het in elkaar vouwen van het apparaat. Je kan er dus een maxi-cosi opzetten, deze kan je weer door de bijgeleverde accessoires in je auto plaatsen. Ook kan je er een kinderwagen bak opzetten, je kan hem omtoveren tot een buggy, waar je ook nog een voetenzak bij krijgt. En hij kan helemaal in elkaar geklapt waardoor hij lekker makkelijk mee kan in de auto! Een ideaal ding eigenlijk dus. De kleur moesten we alleen nog wel uitzoeken. Bart wilde geen zwart, is wel lekker neutraal. Dus zijn we voor de donker grijze gegaan. We konden kiezen uit een blauwe, rode of zwarte maxi-cosi en het is de zwarte geworden. Daarnaast dus nog kiezen uit drie verschillende tassen. Dat is dus die met de kriebeltjes erop geworden.rnrn

rn

rnZo hebben we een alles in een en kunnen we er een hele tijd mee vooruit. Nog meer mogelijkheden zijn te vinden op de website van; Baby-Dump.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

32 + = 35

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.