Swaps

Paasswap 2024: Alle paaseieren verzamelen

Vrolijk Pasen! In de afgelopen periode heb ik me ingeschreven voor wederom een Swap, georganiseerd door Joyce Weij. Nadat het pakket me al bijna een hele week aan stond te gluren, mocht ik hem vandaag openmaken! Ook mocht mijn swapmaatje haar pakket openen. Wat heb ik gekregen, wat heb ik gegeven?
Al eerder deed ik mee aan de Kerstswap 2023 – Hysterische Rendieren en dat vond ik zo leuk dat ik me meteen heb ingeschreven toen er een Paasswap werd aangekondigd. Maar met dat de tijd een uur vooruit werd geschoven, we een Paasbrunch hadden en op tijd weg moesten, kon ik hem pas in de middag openen. Het was zeker de moeite waard hoor!

Wat is een swap? In dit bericht staat een uitleg. Als extra toelichting, deze boekenswaps zijn nóg leuker omdat je dan een wishlist aan boeken in kan vullen en je praktisch gegarandeerd wel iets krijgt dat je erg graag zou willen hebben. Bij een andere swap kan het maar zo aan de verbeelding van de verzender overgelaten worden en kan je ook cadeautjes krijgen waar je misschien niet op zit te wachten.

Gekregen pakket


Gezellig pakpapiertje


Onder het pakpapier zat een schoenendoos verstopt, stevig dichtgeplakt met ducttape!


Dit zal allemaal in de doos, een hoop te smikkelen, kleurboek, verfstiften, notitieboekje, mijn lievelingstheetjes en drie boeken van mijn wensenlijstje!
Business or Pleasure
The Five Year Plan
10 Things that never happened

Ik kreeg mijn pakket van by_c_lifestyleblogger, dank je wel!!


Verzonden pakket

Ik heb natuurlijk ook een pakketje mogen samenstellen en verzenden!


Omdat ik geen inpakpapier kon vinden in een paasthema, heb ik een tafelkleed gekocht bij de Kruidvat. Een heel groot stuk inpakpapier dus eigenlijk. Het scheen alleen wel door, dus moest het meerdere malen om het cadeau heen gewikkeld worden.


Ziet er toch gezellig uit?


Dit heb ik in het swap pakketje voor mariekerooijmans_schrijft gestopt. Omdat mijn maatje het niet erg vond om tweedehandsboeken te krijgen, kon ik meer boeken voor het vastgestelde budget kopen. Er zat ook nog een aantal chocolade eitjes in het pakket en confetti van eitjes.

Het bij elkaar sprokkelen van de boeken en andere presentjes kost meer tijd dan het uitpakken. Maar door de boeken die erin zitten kan je er nog een extra lange tijd van genieten.

Hopelijk tot een volgende swap!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.