Foods

Ik heb kersen

rnHet is volgens mij kersentijd, in de winkels liggen de schattige rode ronde bolletjes in bakjes te wachten zodat ze meegenomen worden. Ik vind ze lekker en heb ze ook meegenomen, haha. Het toch sowieso gezond, fruit. rnIk ben niet de enigste die dol op de kersjes is hier thuis.nnnnIk heb ze in een klein vergietje op het aanrecht staan. De katten (Spikey & Bouncer) slapen s’nachts in de keuken. Toen ik s’ochtends in de keuken kwam, zag ik een aantal kersjes op de grond liggen. Ik denk dat mijn lieve deugniet Bouncer ze van het aanrecht heeft gepikt! Zou niet de eerste keer zijn dat hij iets te eten meepikt 😉 Gelukkig hebben we een handige stofzuiger genaamd ‘Pepper’ die met alle liefde van de wereld helpt de troep (lees etenswaren) op te ruimen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.