Beestenboel

Cursus met Pepper ‘Basis I’ afgesloten!

Zaterdag 14 juni was het zover, Pepper en ik hadden ons examen op de hondencursus. Tijdens deze cursus kwam alles langs wat we de afgelopen 12 weken hadden behandeld tijdens de cursus. Onze begeleidster Sonja was er helaas niet, maar we konden wel beoordeeld worden. 10 commando’s moesten vlekkeloos behandeld worden en aan het einde kreeg je te horen of je echt geslaagd was of niet.nnnnWIJ ZIJN GESLAAGD HOOR!! De behandelde onderdelen:rn- Hond attent op de baasrn- Loslaten voorwerprn- Commando genoeg/klaarrn- Zitrn- Volgenrn- Corrigerenrn- Hierrn- Afrn- Blijfrn- Speels apportrnrnJe werd beoordeeld met Voldoende, Matig of Onvoldoende. Wij hadden alles voldoende gedaan. Ook werd je beoordeeld op het gedrag van de hond: “Zeer attent en volgzaam”. En het advies: “Door naar Basis II, mooi team!”.rnrnNou, wij zijn (net als de rest van ons clubje) door naar de volgende ‘klas’, Basis II. Deze start meteen morgen alweer. Ik ben benieuwd, het word een stapje moeilijker. Je werkt er meer aan om met je hond los te lopen. Maar van wat ik heb gezien, ziet het er leuk uit. Het word weer even flink oefenen, maar zoals we al beoordeeld werden, Pepper en ik zijn een goed team samen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 33 = 35

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.